Chevrolet szerviz árajánlat

CHEVROLET HASZNÁLT AUTÓ ÁTVIZSGÁLÁS

Mit kínálunk?

A használtautó-kereskedelem bizalmi kérdés. Egy többéves autó múltja rengeteg olyan dolgot rejthet, amelyet mi, gyanútlan vásárlók, nem tudunk leellenőrizni. Lehetséges, hogy taxi volt Isztambulban, de az is, hogy öt évig állt egy svájci garázsban. Éppen ezért, használtautó vásárlásánál mindenképpen megbízható helyről vásároljunk. Olyan kereskedői hálózattól, amelynek a múltja és a mérete is biztosíték az autó minőségére.

A Chevrolet használt autókat is forgalmazó hálózata ilyen.

 


Ha ilyen helyen mégsem találtuk meg a nekünk legjobban tetsző autót, akkor a használtautó ellenőrzését legjobb, ha nem magunk végezzük, hanem szakemberre bízzuk. Amennyiben a kiválasztott autó egy Chevrolet, abban az esetben feltétlenül keressünk fel egy Chevrolet Márkaszervizt, mert a programban részt vevő márkaszervizekben elérhető egy vásárlás előtti műszeres átvizsgálás, amelynek az ára természetesen kevesebb, mint gondolná!

A program keretein belüli vásárlás előtti átvizsgálás ára 4 990 Ft. Ez az ajánlat kizárólagosan a potenciális vevő részére érvényes, amennyiben az autó eladója is jelen van.

 

A programban szereplő vásárlás előtti műszeres átvizsgálás tartalma:

A programban szereplő vásárlás előtti műszeres átvizsgálás tartalma:
• 24 pontos megbontás nélküli vizsgálat
• Műszeres fékhatás mérést
• Műszeres lengéscsillapító mérés
• Festékréteg vastagság vizsgálat
• Computer diagnosztika
• Ezen felül természetesen ellenőrizzük, hogy az autó nem érintett-e valamelyik visszahívási kampányunkban

Fontos információ

A programban hirdetett árak ajánlott fogyasztói árak.