Chevrolet szerviz árajánlat

www.chevroletsopron.hu WWW Site - a hozzáférés feltételei


Ezt a World Wide Web Site-ot (továbbiakban internet oldalak) Magyarországon a magyar törvények szerint bejegyzett Orientik Motor-Car Kft. üzemelteti, székhelyének a cégbejegyzés szerinti címe: 9400 Sopron, Győri u. 42.

1. Szellemi tulajdon

Az internet oldalakon megjelenő összes anyag azOrientik Motor-Car Kft. szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen anyagokról másolatot készíteni és sokszorosítani, kivéve azoknak az on-line megtekintéshez szükséges mennyiségét. Személyes használatra azonban megengedett teljes internet oldalak kinyomtatása. A fenti általános alapelvek mellett az Orientik Motor-Car Kft. időről időre lehetőséget biztosíthat az internet oldalakról hátterek, képernyőkímélők és egyéb segédprogramok letöltésére. Az ilyen letöltésekre vonatkozóan az Orientik Motor-Car Kft. letöltési feltételei az irányadóak.

2. Az információk megbízhatósága

Az információk az Orientik Motor-Car Kft. magyarországi ügyfelei részére készültek, más országokban nem feltétlenül helytállóak. AzOrientik Motor-Car Kft. minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy a internet oldalak tartalma pontos és naprakész legyen. AzOrientik Motor-Car Kft. fenntartja a jogot a termékspecifikációk megváltoztatására, előzetes figyelmeztetés nélkül.
AZ INTERNET OLDALAKON TALÁLHATÓ ÁLLÍTÁSOKRA JOGI ÉRTELEMBEN SEMMILYEN MÉRTÉKBEN NEM LEHET TÁMASZKODNI. AZOrientik Motor-Car Kft. A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN KIZÁRJA A FENTIEKRE VONATKOZÓ MINDENNEMŰ FELELŐSSÉGÉT (KIVÉVE A HALÁLESETRE VAGY SZEMÉLYI SÉRÜLÉSRE VONATKOZÓT).
A FENTI ÁLTALÁNOS KIZÁRÁS MELLETT AZOrientik Motor-Car Kft., A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN, KIZÁRJA A FELELŐSSÉGÉT, MINDEN AZ INTERNET OLDALAK HASZNÁLATÁBÓL ÉS AZ INTERNET OLDALAKHOZ TÖRTÉNŐ HOZZÁFÉRÉSBŐL EREDŐ FELHASZNÁLÓT ÉRŐ KÁR TEKINTETÉBEN (KIVÉVE A HALÁLESETRE VAGY SZEMÉLYI SÉRÜLÉSRE VONATKOZÓT).

3. Adatvédelem

Az Orientik Motor-Car Kft. minden, az internet oldalakra látogató egyén (továbbiakban felhasználó) személyes jogait tiszteletben tartja. Jelen 3. bekezdés vázolja az Orientik Motor-Car Kft. által begyűjtött és tárolt információkat, valamint azok felhasználását.

3.1. Személyes adatok

Az Orientik Motor-Car Kft. a felhasználókkal kapcsolatban nem gyűjt személyre szóló információkat (azaz név, cím, telefonszám, vagy e-mail cím, "Személyes adatok"), hacsak a felhasználók az adataikat önszántukból meg nem adják. Ha nem szeretné, hogy Személyes adatait rögzítsük, kérjük, ne adja meg azokat. Ha Személyes adatait már megadta, és szeretné, hogy nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, a 3. bekezdés végén megjelölt e-mail címen vagy telefonszámon vegye fel velünk a kapcsolatot. Mindent megteszünk, hogy az Önre vonatkozó információkat nyilvántartásunkból mielőbb töröljük.

Amennyiben az Orientik Motor-Car Kft. számára megadja Személyes adatait, ezeket az Orientik Motor-Car Kft. jelenleg és a jövőben marketing, piackutatás, értékesítési adatok nyomon követése és kapcsolattartás céljából tárolja

3.2. Automatikusan begyűjtött nem személyre szóló információk

Bizonyos esetekben nem személyre szóló információkat is gyűjthetünk a felhasználókkal kapcsolatban. Ilyen típusú információk lehetnek többek között a használt internetes böngésző típusa, a használt számítógépes operációs rendszer típusa és a website domain neve, ahonnan internet oldalunkra vagy hirdetésünkre lépett.

3.3. A felhasználók merevlemezére automatikusan helyezhető információk

Amikor Ön az internet oldalakat megtekinti, bizonyos információkat tárolhatunk a számítógépén. Ez az információ az egyedi azonosító program, úgynevezett "Cookie", vagy egyéb hasonló fájl formátumát ölti fel, és többféleképpen is segítségünkre lehet. Az egyedi azonosítók például lehetővé teszik, hogy egy website-ot vagy hirdetést a felhasználók érdeklődéséhez és preferenciáihoz igazítsunk. A legtöbb internetes böngésző lehetőséget ad az egyedi azonosító merevlemezről történő törlésére, blokkolására, vagy figyelmeztető üzenet megjelenítésére a tárolása előtt. Ezekről a funkciókról további információt a böngésző leírásában vagy súgójában találhat.

3.4. Kapcsolattartás

Amennyiben Ön Személyes adatait az internet oldalakon megadta, és szeretné, hogy ezeket az információkat nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy hívja központi telefonszámunkat, Magyarországról (06-99) 505-345, külföldről (36-99) 505-345 vagy írjon a következő címre: 9400 Sopron, Győri u. 42.
Mindent megteszünk, hogy ezeket az információkat meglévő fájljainkból mielőbb töröljük.

4. Irányadó törvények

Ezt a site-ot a hatályos magyar jogszabályok alapján hoztuk létre és ezek alapján üzemeltetjük. A site-ra vonatkozó vitás kérdések esetén a vonatkozó magyar hatályos jogszabályok rendelkezései irányadók, esetleges peres eljárás esetében a magyar Polgári Perrendtartás szabályai irányadók és a magyar Bíróságok jogosultak eljárni.

Az Orientik Motor-Car Kft. tehát az Önre vonatkozó információkat jelenleg és a jövőben marketing célból tárolja, beleértve a telemarketinget, piackutatást és az értékesítési adatok nyomon követését. Adatkezelési regisztrációs szám: Orientik Motor-Car Kft: 40622